Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Klassiek ballet danstraining extra 35+ (B,C)
€ 459,-
Bekijk opties

Klassiek ballet danstraining extra 35+ (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Isa McClain

Icon/Lessen Aantal: 34 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 35 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

De cursus ' Klassiek ballet danstraining extra 35+ extra' biedt een plezierige danstraining met een basis van klassiek ballet en duurt 15 minuten langer dan de cursus ‘Klassiek ballet danstraining 35+’. Geen moeilijke technische hoogstandjes, maar lekker dansen op mooie muziek in een ontspannen sfeer. We besteden veel aandacht aan een goede houding, het sterk maken van de spieren, muzikaliteit en het leren bewegen en dansen in de ruimte. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden 

De lessen van deze cursus zijn aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. We beginnen altijd met een warming-up en oefeningen aan de barre. De danscombinaties in het midden maken dat kracht, souplesse, coördinatie en uithoudingsvermogen worden getraind. Het oefenen van de klassieke danstechniek staat centraal. 

Voor 35-plussers 

Deze cursus is bedoeld voor 35-plussers die het heerlijk vinden om te dansen, maar niet per se het podium op willen. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden. Voor deze cursus is er wel een beetje danservaring nodig. We werken met een maximum aantal deelnemers per groep om voldoende individuele aandacht mogelijk te maken. 

Kledingadvies 

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen. Balletschoenen of zachte jazzschoenen zijn verplicht. 

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps