Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Koor: Bianca castafiore (C)
€ 279,-
Bekijk opties

Koor: Bianca castafiore (C)

Icon/Docent Docent(en): Sara di Marco

Icon/Lessen Aantal: 36 lessen

Icon/Datum Startdatum: 20 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Gemengd koor met gepassioneerde zangers

Bianca Castafiore is een gepassioneerd en veelzijdig klein gemengd koor, dat a capella of met pianobegeleiding zingt. Het repertoire bestaat uit wereld- en streekmuziek, jazzy songs, ballads en klassieke muziek uit alle stijlperioden. In een energieke en prettige sfeer wordt elke woensdagavond flink gerepeteerd. Er is veel aandacht voor een mooie koorklank en de expressie van een lied.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Bijzondere concerten

Het seizoen wordt altijd afgesloten met een thematisch concert, dat ieder jaar verschillend van opzet is. Zo werden in “De Nacht” liederen gecombineerd met verhalenvertellers en in “De watergolven van Bianca” liederen over water gezongen tijdens een rondwandeling bij de Waal.

Naast het thematisch concert zijn er af en toe korte presentaties voor publiek.

Meezingen met het koor

Er is op dit moment alleen nog ruimte voor twee sopranen en goede mannenstemmen. Om de sfeer te proeven is iedereen welkom om vrijblijvend één keer mee te zingen. Bij interesse neemt de dirigent een korte stemtest af en wordt bekeken of de individuele stem in het koor past. Van de zangers wordt verwacht dat ze thuis, eventueel met behulp van midi-files, hun partij instuderen. Noten kunnen lezen is niet nodig.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.

Wie geeft er les?

Sara di Marco

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps