Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Koper: kennismakingscursus 8-11 jaar
€ 50,-
Bekijk opties

Koper: kennismakingscursus 8-11 jaar

Icon/Docent Docent(en): Martins Milevskis

Icon/Lessen Aantal: 5 lessen

Icon/Datum Startdatum: 10 feb

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 8 - 11 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Kennismaken met een instrument

Lijkt het je leuk een instrument te gaan bespelen, en wil je een paar lessen kennismaken met dat instrument? Dat kan met deze korte kennismakingscursussen: 5 lessen in een klein groepje (3 tot 5 leerlingen) ) in één van de volgende instrumenten: fluiten, viool, drums, contrabas, gitaar, klarinet, koperinstrumenten, piano of saxofoon. Je hoeft het instrument voor deze cursus nog niet zelf aan te schaffen.

Spelenderwijs kennismaken

In deze kennismakingscursussen maak je op een speelse manier kennis met koperinstrumenten. Je docent zal laten zien wat de instrumenten allemaal kunnen en hoe het klinkt als je al wat langer les hebt gehad. En natuurlijk ga je ook zelf spelen en leer je wat eenvoudige liedjes.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Doorstromen

Na deze kennismakingscursus weet je al een stukje beter of je echt wilt gaan leren koperinstrumenten bespelen. Als dat zo is, kan je samen met de docent gaan kijken op welke manier je met je muzieklessen verder wilt gaan. Het laatste kwartier van de laatste les zijn ouders welkom om mee te kijken en de doorstroommogelijkheden met de docent te bespreken. 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor jongens en meiden tussen de 8 en 11 jaar, die willen gaan spelen op een koperinstrument. Als je nog helemaal niet weet welk instrument je leuk vindt, kan je ervoor kiezen om aan de cursus Instrument4you deel te nemen. In die cursus maak je kennis met allerlei verschillende instrumenten. 

Wie geeft er les?

Martins Milevskis

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps