Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Moderne dans 35+ (B)
€ 409,-
Bekijk opties

Moderne dans 35+ (B)

Icon/Docent Docent(en): Paula Walta

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 sep

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 35 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Moderne dans

Moderne dans is een verzamelbegrip voor verschillende danstechnieken. Daarbij heeft moderne dans het natuurlijke lichaam en de beweging als uitgangspunt. Het uiten van emoties is bepalend voor moderne dans. De persoonlijkheid en eigenheid van de danser is hierin belangrijk.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Techniek van moderne dans

Er is in deze cursus veel aandacht voor het leren van de techniek van moderne dans. Daarbij is het belangrijk te leren waar de impuls van de beweging vandaan komt en gebruik te maken van kracht, ontspanning, verschillen in dynamiek en de zwaartekracht. Je leert je lichaam kennen en beheersen in bijvoorbeeld rollen, draaien, springen en zwaaien en leert daarbij op jouw manier expressief te zijn.

Modern voor 35-plussers

Deze cursus is speciaal bedoeld voor deelnemers boven de 35 jaar. Aan deze cursus is in principe geen presentatiemoment verbonden. De cursus op maandagavond is ook toegankelijk voor cursisten van 25 jaar of ouder. 

Kledingadvies

Tijdens de les is het verplicht om strakke kleding te dragen waar je je vrij in kunt bewegen (balletpak of t-shirt met legging of dansbroek) en balletschoentjes of katoenen zwarte sokken. Je draagt je haren vast.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Paula Walta

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Na zelf een periode gedanst te hebben, specialiseerde ze zich als docent in moderne dans en als choreograaf. Ze heeft een eigen dansgroep die veelal op locatie werkt: Beeldend Dans Theater Telder. Zie ook: www.beeldenddanstheatertelder.nl.

In haar werk is behalve de dans ook de beleving en de persoonlijkheid van de danser belangrijk.

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans,…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps