Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Muziekclub 6-7 jaar
€ 159,-
Bekijk opties

Muziekclub 6-7 jaar

Icon/Docent Docent(en): Antonet van den Bomen

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 24 feb

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 7 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Algemene muzikale vorming en instrumenten-oriëntatie

In deze cursus verkennen kinderen op een speelse manier verschillende blaas-, snaar- en slaginstrumenten. Ook zingen we, bewegen we op muziek en luisteren we naar muziek. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van je gehoor, maat- en ritmegevoel. Je beleeft muziek, maar oefent ook je fijne motoriek. Dit alles samen noemen we algemene muzikale vorming (AMV).

Lees meer

Instrumenten

In deze cursus maak je kennis met verschillende instrumenten, zoals de blokfluit, piano, gitaar, harp, klokkenspel en klein slagwerk. Je hoeft thuis geen instrument te hebben, we gebruiken de instrumenten van de Lindenberg.

Vervolgmogelijkheden

Deze cursus is een goede voorbereiding op instrument4you 7-10 jaar: instrumentenorientatie. Weet je kind na deze cursus al zeker welk instrument hij/zij wil bespelen, dan kun je -afhankelijk van de leeftijd- ook doorstromen naar Muziekles 6-7 jaar (individuele les of duoles) Ook kun je doorstromen naar onze groepslessen gitaar of popzingen. Vanaf 8 jaar kun je ook starten met zangles of muziekles op een instrument met of zonder band of orkest. 

Later instromen?

Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.


Wie geeft er les?

Antonet van den Bomen

Antonet van den Bomen heeft de opleiding Muziek en Beweging gevolgd aan het conservatorium van Rotterdam. Zij heeft in het verleden als vakleerkracht gewerkt op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs.

In de loop der jaren is zij zich gaan specialiseren in het werken met de jongste kinderen, o.a. door het volgen van de post-HBO opleiding Muziek op Schoot. Zij is als docent al 22 jaar verbonden aan deze erkende post-HBO opleiding. Ook heeft zij als muziektherapeut gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Zij geeft muziekles aan kinderen (en ouders) van 1 jaar tot 8 jaar op de Lindenberg en op verschillende basisscholen.

Antonet van den Bomen heeft de opleiding Muziek en Beweging gevolgd aan het conservatorium van...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.