Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Productiegroep musical 12-16 jaar (C)
€ 499,-
Bekijk opties

Productiegroep musical 12-16 jaar (C)

Icon/Docent Docent(en): Diverse docenten , Sabine van Boven , Tim Polder , Paula Walta , Ilse Bakker

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 19 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 12 - 16 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Samen aan een musical werken

In de musicalproductiegroep ga je samen met andere jongeren werken aan een mooie musicalvoorstelling. Hou je van zingen, dansen en toneelspelen en doe je dat het liefst allemaal tegelijk? Dan is de musicalproductiegroep de plek voor jou.

Lees meer

Voor jongeren

Deze musicalgroep is voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar die minstens twee jaar ervaring hebben. Aan het einde van het jaar treden we op op één van de podia van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

 

Wie geeft er les?

Diverse docenten

Lees meer

Sabine van Boven

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent Drama (regie) aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en in 2003 aan de toneelschool, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Sabine acteerde bij verschillende theatergezelschappen en speelde in 2016 een monoloog van Anne Frank op scholen door het hele land. Verder gaf zij jarenlang musical- en toneelles bij AtelierVelp/Studio26. Sabine heeft haar eigen toneelgroep waar zij jaarlijks een voorstelling voor schrijft en regisseert.

Verder werkt zij al jarenlang voor muziektheater 'De Plaats', waar ze zowel acteert en schrijft als regisseert. Sabine werkt sinds december 2017 bij de Lindenberg.

www.sabinevanboven.com

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent…

Lees meer

Tim Polder

Tim Polder studeerde in 2020 af in de richting musical- en muziektheater in Arnhem. Na het behalen van zijn diploma volgde Tim een verdiepende particuliere opleiding aan de Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn waar hij onder andere les kreeg van Renée Fokker, Roeland Fernhout, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht. Tim was onder andere te zien in de muziektheatervoorstelling "Havelaar!" (geregisseerd door Sabine van Boven), in de Kleine Zeemeermin - de Musical als Karel Kreeft en als Zack/Ensemble in Bare a pop opera. Ook kun je Tim kennen van o.a. "The Big Show" en "Chantals Pyjama Party" (rtl4), de bioscoopfilm "Hart op de juiste plek" en als gezicht van de Europese Basic-Fit campagne. Naast theater- en televisiewerkzaamheden is Tim ook docent zang en docent drama. In zijn lessen staat veiligheid, vertrouwen en plezier centraal. 

Tim Polder studeerde in 2020 af in de richting musical- en muziektheater in Arnhem. Na het…

Lees meer

Paula Walta

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Na zelf een periode gedanst te hebben, specialiseerde ze zich als docent in moderne dans en als choreograaf. Ze heeft een eigen dansgroep die veelal op locatie werkt: Beeldend Dans Theater Telder. Zie ook: www.beeldenddanstheatertelder.nl.

In haar werk is behalve de dans ook de beleving en de persoonlijkheid van de danser belangrijk.

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans,…

Lees meer

Ilse Bakker

Ilse heeft in 2019 de studie Musicaltheater in Arnhem afgerond en is cabaretière, musicalperfomer en theatermaker. Ze was onder ander te zien in The Passion, als achtergrondzangeres bij het Kunst & Theater gala van het Leger des Heils en tourt op dit moment met haar eigen cabaretvoorstelling.  In haar lessen ligt de focus op talentontwikkeling en bewust bekwaam worden in spel, zowel als solist als in groepsverband. Met liefde en passie draagt Ilse haar kennis van het theatervak over naar haar leerlingen. Vertrouwen, respect en plezier hebben zijn pijlers in haar lessen.

Ilse heeft in 2019 de studie Musicaltheater in Arnhem afgerond en is cabaretière, musicalperfomer…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.