Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Storytelling on stage
€ 299,-
Bekijk opties

Storytelling on stage

Icon/Docent Docent(en): Paul Groos

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 24 feb

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Kom, vertel een verhaal! Je maakt kennis met het ambacht en de kunst van de verhalenverteller. Door na te denken over verhalen en door veel te vertellen leer je hoe je je luisteraars kunt meeslepen naar Ver van hier en lang geleden. 

Lees meer

Wat gaan we doen

Er was eens een verhaal. Zo'n mooi verhaal dat je niets liever wil dan het aan iedereen vertellen. Maar hoe doe je dat? Op een podium? Helemaal alleen? Met niets dan je lijf, je gezicht en je woorden? In deze cursus gaan we daarmee aan de slag. Je leert over staan en bewegen en mimiek. Over stem. Over woorden. Over personages. Over spanning. We oefenen veel door te vertellen, naar elkaar te luisteren en elkaar feedback te geven. En dan kun je je publiek betoveren met je verhaal.

Voor wie is deze cursus Storytelling on Stage?

Er is geen enkele ervaring of voorkennis nodig. Het is fijn (maar niet per se nodig) als je 'iets hebt' met verhalen. Je leest ze graag, luistert ernaar of vertelt soms zelf in het kader van je werk of aan je kinderen. Of misschien schrijf je ze. In dat laatste geval: de cursus gaat niet over het maken van verhalen en we werken bij voorkeur niet met zelfgeschreven materiaal, maar met bestaande verhalen.

Vervolgmogelijkheden

Vooralsnog biedt de Lindenberg geen vervolgcursus aan. Het is mogelijk dat die er in een volgend seizoen alsnog komt. Tot die tijd zou je verder kunnen leren bij de Nederlandse Vertelacademie in Utrecht. Je kunt ook privélessen of coaching aanvragen bij de docent.


Wie geeft er les?

Paul Groos

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps