Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Streetdance, musicaldance 6-8 jaar
€ 334,-
Bekijk opties

Streetdance, musicaldance 6-8 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 23 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 8 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Basistechnieken van streetdance en musical

In deze cursus leer je de basistechnieken van musicaldans en streetdance. We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt, maar we gaan ook aan de slag met musical en streetdance.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat leer je?

Gaandeweg werk je aan lichaamsbewustzijn, muzikaliteit, het gebruik van de ruimte en je creativiteit. Alles toegespitst op de musical- en streetdance kant van de dans. Zo leg je een goede basis om je leven lang dansplezier van te hebben.

Dansen voor kinderen

De cursussen Streetdance, musicaldance zijn bedoeld voor kinderen van 6 of 7 jaar, van 8 of 9 jaar en voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Danservaring is niet noodzakelijk. Aan het einde van het jaar sluiten we af met een geweldig optreden op de grote slotuitvoering van het Lindenberg Danscentrum.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je je haar vast, en zorg je dat je dansbare kleding en balletschoentjes aanhebt. De docent adviseert je graag over de juiste kleding en schoentjes.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je doorgaan met Streetdance, musicaldance 8-11 jaar. Jongens kunnen ook kiezen voor het meer acrobatische Boys Time 7-18 jaar.

Later instromen?

Is de cursus al gestart en wil je nog instromen? Kies dan bij de opties de juiste locatie, lesdag en tijd. Wanneer er nog plek is zie je dat aan de groene button 'Instromen'. Staat er 'Inschrijven niet meer mogelijk', dan is de cursus vol en is instromen helaas niet meer mogelijk.

Korting

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps