Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Talentenwerkplaats 10-15 jaar
€ 105,-
Bekijk opties

Talentenwerkplaats 10-15 jaar

Icon/Docent Docent(en): Kjell Jacobson

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 30 sep

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 10 - 15 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Motivatie, inzet & talent

Motivatie, inzet & talent: heb jij ze alle drie? Doe dan auditie voor de Talentenwerkplaats. Deze werkplaats is voor leerlingen die meer met muziek willen doen en de motivatie en de inzet hebben om zichzelf samen met andere talenten te ontplooien. Het hart van de Talentenwerkplaats is de wekelijkse bijeenkomst op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Doorgroeien naar een beroepsopleiding behoort tot de mogelijkheden. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Hoe gaan we te werk

Onder leiding van een mentor werk je aan theorie/solfège, muziekgeschiedenis, ensemble-spel, podiumpresentatie en aan verschillende projecten. In overleg met je mentor worden er een aantal samenspelmogelijkheden gepland en je gaat meerdere keren per jaar het podium op. De ontwikkeling van je muzikale talenten staat voorop: instrumentaal, op het gebied van samenspel, samenwerking en compositie, maar ook op het gebied van gehoortraining. 

Auditie

Om deel te nemen aan de talentenwerkplaats wordt er een auditieronde gedaan. Die zal plaatsvinden op 17 september 2020. Om alvast een indruk van je krijgen vragen we je twee videofragmenten te delen via een verborgen link op YouTube van maximaal 30 seconden waarin je laat zien wie je bent en wat je kunt. Stuur die link naar: k.jacobson@delindenberg.com. In de loop van het jaar is er een oudergesprek om de voortgang te bespreken.  

Wie geeft er les?

Kjell Jacobson

Kjell Jacobson is naar eigen zeggen opgegroeid met een ukelele in de wieg en een gitaar als knuffel. Sinds die tijd heeft hij de gitaar nooit meer losgelaten en is hij doorgestroomd naar het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Daar studeerde hij in 2001 af en haalde hij in 2003 ook zijn master.

Kjell is in alle genres thuis: soul, blues, pop, rock, jazz, Nederlandstalig en theater. Met About the Bush brengt hij eigen composities uit, die op Spotify ook te beluisteren zijn.

Kjell heeft jarenlange ervaring als gitaardocent en bandcoach, zowel in Nijmegen als daarbuiten. Bij de Lindenberg is hij ook nog coördinator van Jong Geleerd/Samenspel/Pop & Rock. Lesgeven vindt Kjell prachtig. Hij noemt het ‘real-time puzzelen’: er samen met de leerling achter komen wat de beste manier is om iets nieuws te leren en uit de comfortzone te stappen.

Kjell Jacobson is naar eigen zeggen opgegroeid met een ukelele in de wieg en een gitaar als…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het actuele cursus- en theateraanbod loopt tot de zomer.
Op 1 juni komen de voorstellingen en cursussen die vanaf september starten online.
Houd de website in de gaten.