Theater, circus en musical

Theater ontdekken en leren maken, doe je samen. In onze circus-, theater- en musicallessen, gegeven door onze kunstvakgeschoolde docenten, staat plezier maken voorop. Hoe jong of oud je ook bent. Samen met je medecursisten leer je jezelf te laten zien en horen, leer je goed samenwerken en breng je je fantasie tot leven.

Lijkt het jou wat om even in de huid van een ander te kruipen? Of om op een professioneel podium te spelen? Je leert het bij de Lindenberg! Wie je ook bent en wat je ook wilt worden.


Lees meer

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

52 cursussen gevonden

Filteren

Over Theater

Cursussen voor kinderen

Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen kennismaken met de magie van theater, circus en musical. We prikkelen de fantasie, door samen te bewegen, uit te beelden, dansen en zingen. De wat oudere kinderen en jongeren leren in de theaterklassen aan de hand van theateroefeningen en -technieken samenspelen én in hun eentje schitteren.

Nieuw dit jaar is de cursus kindertheater.

Theater voor jongeren

Vanaf 9 jaar werken kinderen en jongeren in productiegroepen samen met leeftijdsgenoten een jaar lang aan een voorstelling. Die je voor publiek speelt in één van onze theaterzalen. Want je leert het beste door zelf te doen. Én van de meest bevlogen kunstvakdocenten!

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en is theater voor jou meer dan een hobby? Ontdek dan in onze vooropleiding of het theatervak iets voor jou is. We hebben al veel oud-cursisten begeleid naar een theateropleiding.

Volwassenen op de planken

En ook volwassenen kunnen natuurlijk bij ons terecht. We geven cursussen op elk niveau. Zoals improviseren, theatersport, toneel of stemvorming. Je werkt aan je techniek en verlegt je grenzen. En bij sommige cursussen ga je het podium op! Om plezier te maken. Maar podiumervaring kan je ook helpen met meer zelfvertrouwen voor een groep te staan.