Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Theatersport (A)
€ 219,-
Bekijk opties

Theatersport (A)

Icon/Docent Docent(en): Inge van Leiden

Icon/Lessen Aantal: 12 lessen

Icon/Datum Startdatum: 20 sep

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Theatersport

Het vraagt nogal wat van je, Theatersport: op commando een typetje neerzetten, verliefd worden, in huilen uitbarsten of gaan dichten. Maar misschien is dat nou juist precies iets voor jou! Theatersport ontwikkelt je flair, je fantasie, je vermogen tot samenspel en je gevoel voor theater.

Lees meer

Wat gaan we doen

Het leren van verschillende spelvormen (games) en het je eigen maken van de basistechnieken van theatersport gaan in deze cursus hand in hand. Je bent tijdens de les actief bezig en speelt veel verschillende scènes en rollen.

Voor wie

Het is handig als je al wat toneelervaring hebt, maar voor deze cursus beslist niet noodzakelijk. De cursus vormt een prima basis om verder te gaan met improvisatietheater en/of je aan te sluiten bij een theatersportvereniging. Daarnaast blijkt uit reacties van oud- cursisten dat zij veel profijt hebben van hun theatersportervaring in het dagelijkse leven en bij de uitoefening van hun beroep. In overleg met de cursisten eindigen we de cursusreeks met een presentatie in de les.

Wie geeft er les?

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote liefde en specialiteit. Ze heeft jarenlange ervaring, zowel als speelster als docent/trainer. In combinatie met een beetje humor, relativeringsvermogen en een flinke dosis verstand van zaken creëert Inge in haar lessen een ontspannen sfeer waarin een ieder de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen als speler. In haar visie vormen spelplezier en de vrijheid om fouten te mogen maken heel belangrijke ingrediënten om tot het uiteindelijke doel van improvisatietheater te komen: het spelen van mooie scènes. www.ingevanleiden.com

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het actuele cursus- en theateraanbod loopt tot de zomer.
Op 1 juni komen de voorstellingen en cursussen die vanaf september starten online.
Houd de website in de gaten.