Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Urban style 25+ (A,B)
€ 199,-
Bekijk opties

Urban style 25+ (A,B)

Icon/Docent Docent(en): Isa McClain

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 sep of 01 feb

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 25 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

We dansen vanuit verschillende urban dansstijlen, waaronder Streetdance, Hiphop, Locking, Tutting en Lyrical . Een energieke les met gezelligheid , gedanst op populaire en herkenbare muziek uit onder andere de Top 40.

Wat gaan we doen?

De les start met een warming-up en het aanleren van verschillende basistechnieken. Daarna werk je aan een leuke, makkelijk te volgen danscombinatie. Hierdoor verbeter je ook nog eens je conditie. De les wordt afgesloten met een korte cooling-down.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Voor 30-plussers

Urban Style is speciaal voor de volwassenen gecreëerd. Een les waarbij je danst met mensen van je eigen leeftijd die het ook heerlijk vinden om te dansen, maar niet per se het podium op willen. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden. We werken met een maximum aantal deelnemers per groep om voldoende individuele aandacht mogelijk te maken. 

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen en jazzschoenen of sportschoenen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Buitenschoenen zijn niet toegestaan.Een flesje water meenemen is handig.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.