Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: groepsles pop & jazz (B,C)
€ 210,-
Bekijk opties

Zang: groepsles pop & jazz (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Liek Peters

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 sep of 08 feb

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Groepsles zang

Tijdens deze groepsles zang train je je stem en geef je karakter en kleur aan je zingen! Je zingt individueel, samen en meerstemmig. Opdrachten om thuis te maken en te oefenen zijn onderdeel van deze zangles.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Intensieve zangles

De cursus is een intensieve vorm van zangles in een groep van ongeveer acht personen. Je leert je stem gezond te gebruiken door oefeningen voor een goede techniek en stemtraining voor een mooie sound. Daarnaast is er veel aandacht voor de artistieke kant van zingen: hoe maak je een nummer mooier en interessanter? Wat kun je doen met meerstemmigheid en koortjes? Verder komt aan bod: het zingen met een microfoon, improvisatie, het arrangeren van een nummer en muziektheorie voor vocalisten (als hier voldoende interesse voor is): van basistheorie tot zelf een muziekpartij maken. Daarbij kom je ook onderdelen als noten lezen, notatie en transponeren tegen. Door de kleine groepsomvang is er voldoende persoonlijke aandacht.

Zangervaring

Deze cursus is voor mensen met zangervaring, of die al een zangcursus hebben gedaan, die hun zangkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Twijfel je over je niveau en weet je niet of je je in moet schrijven op de B- of de C-cursus? Neem dan contact op met de docent. Samen bekijk je wat het beste past.

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het actuele cursus- en theateraanbod loopt tot de zomer.
Op 1 juni komen de voorstellingen en cursussen die vanaf september starten online.
Houd de website in de gaten.