Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Zang verdieping: meerstemmig zingen pop & jazz (B,C) Tuesday Fudge
€ 499,-
Bekijk opties

Zang verdieping: meerstemmig zingen pop & jazz (B,C) Tuesday Fudge

Icon/Docent Docent(en): Liek Peters

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 19 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Tuesday Fudge

Deze cursus is ontstaan uit de cursus Zang Pop & Jazz (B, C). De cursisten uit deze cursus wilden graag een vervolg en hebben zichzelf als groep een naam gegeven: Tuesday Fudge. Er is nog steeds een vaste kern zangers, maar jaarlijks zijn nieuwe deelnemers meer dan welkom.

Wat gaan we doen

Tijdens deze groepsles zang train je je stem en geef je karakter en kleur aan je zingen! Het repertoire bepaal je samen en je zingt bestaande arrangementen, maar ook arrangementen die ontstaan in de repetities. Dan is er veel aandacht voor de artistieke kant van zingen: hoe maak je een nummer mooier en interessanter? Wat kun je doen met meerstemmigheid en koortjes?

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Optreden

Zodra een nummer vorm heeft gekregen nemen we het op en is het via Dropbox terug te luisteren. Zo kun je thuis nog meezingen en oefenen. Gedurende het jaar krijgt iedereen de kans om een of twee keer een solonummer te zingen met microfoon en daar feedback op te krijgen. Tuesday Fudge treedt graag op. In de cursus werken we dan daar naar toe en besteden we aandacht aan hoe je jezelf presenteert op een podium.

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is voor mensen met zangervaring, of die al een zangcursus hebben gedaan: voor mensen die hun zangkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Twijfel je over je niveau en weet je niet of je je in moet schrijven op de B- of de C-cursus? Neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com. Samen bekijk je wat het beste past.

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.