Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: zanggroep pop & jazz (B,C)
€ 249,-
Bekijk opties

Zang: zanggroep pop & jazz (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Monic Kersten

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 20 sep of 07 feb

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Groepsles zang

Tijdens deze groepsles zang train je je stem en geef je karakter en kleur aan je zingen! Je zingt individueel, samen en meerstemmig. Opdrachten om thuis te maken en te oefenen zijn onderdeel van deze zangles.

Lees meer

Intensieve zangles

De cursus is een intensieve vorm van zangles in een groep van ongeveer acht personen. Je leert je stem gezond te gebruiken door oefeningen voor een goede techniek en stemtraining voor een mooie sound. Daarnaast is er veel aandacht voor de artistieke kant van zingen: hoe maak je een nummer mooier en interessanter? Wat kun je doen met meerstemmigheid en koortjes? Verder komt aan bod: het zingen met een microfoon, improvisatie, het arrangeren van een nummer en muziektheorie voor vocalisten (als hier voldoende interesse voor is): van basistheorie tot zelf een muziekpartij maken. Daarbij kom je ook onderdelen als noten lezen, notatie en transponeren tegen. Door de kleine groepsomvang is er voldoende persoonlijke aandacht.

Zangervaring

Deze cursus is voor mensen met zangervaring, of die al een zangcursus hebben gedaan, die hun zangkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Twijfel je over je niveau en weet je niet of je je in moet schrijven op de B- of de C-cursus? Neem dan contact op met de docent. Samen bekijk je wat het beste past.

Wie geeft er les?

Monic Kersten

Monic Kersten is sinds haar afstuderen in 1991 aan het Conservatorium werkzaam als zangdocent. Ook heeft ze heel veel ervaring opgedaan als zangeres in allerlei jazz en popformaties. In 2003 kwam haar CD 'Land of Dreams'uit. Hierop zijn ook een aantal eigen composities te horen.

In de zanglessen probeert ze in te zoomen op het niveau en wensen van de individuele leerling, maar ook in de groepslessen is dit een speerpunt.

Monic Kersten is sinds haar afstuderen in 1991 aan het Conservatorium werkzaam als zangdocent.…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps