Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

zangles klassiek/musical 12-18 jaar
Vanaf € 18,-
Bekijk opties

Zangles klassiek/musical 12-18 jaar

Icon/Docent Docent(en): Elizabeth van Daalen

Icon/Lessen Aantal lessen: meerdere opties

Icon/Datum Startdatum: In overleg

Icon/Datum Lesdag: In overleg

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Lesvorm Lesvorm: Duo-les of groepsles, Individuele les, Knipkaart, Proefles

Icon/Leeftijd Leeftijd: 8 - 18 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: In overleg

Wat kun je verwachten?

Zangles klassiek & musical

In deze zanglessen wordt gezongen in de stijlen klassiek en musical. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld opera. In de zangles werken we doorgaans aan muziek die je zelf uitkiest. Je ontwikkelt je eigen stijl met de bijbehorende zangtechniek en leert invulling te geven aan de tekst. Je leert je eigen toonsoort te bepalen en wordt beter in timing, zuiver zingen, meerstemmigheid en interpretatie.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Zangtechniek

We werken in de zanglessen met verschillende didactische technieken, zoals Roy Hart, EVT  (Estill Voice Training),  UVS (Universal Voice System) en CVT  (Complete Vocal Technique). Welke methode gebruikt wordt, is afhankelijk van de docent en de (eventuele) wens van de leerling.

Zingen bij de Lindenberg

Voor als je je stem wilt leren gebruiken of verder wilt ontwikkelen door middel van uitleg, training en verschillende technieken. Voor als je beter wilt leren begrijpen hoe je een nummer muzikaal vrijer en op jouw manier kunt zingen door middel van oefeningen, voorbeelden en theorie. Voor als je repertoire wilt opbouwen, op zoek wilt naar je eigen sound, en/of ambitie hebt om op te treden. Voor als je lekker je ei kwijt wilt en ongedwongen wilt zingen, individueel of in een groep. Voor als je meerstemmig wilt zingen, je wilt optrekken aan de groep of juist een uitdaging zoekt. Voor als je een nummer naar je hand wilt zetten door het te arrangeren, of voor als je een lied wilt schrijven. Voor als je je wilt voorbereiden op een beroepsopleiding (MBO of HBO) Dit en nog veel meer, kan op de Lindenberg. Zingen is voor iedereen en voor alle leeftijden!

Wie geeft er les?

Elizabeth van Daalen

Lees meer

Lesvormen

Je kan op verschillende manieren les op jouw instrument volgen bij de Lindenberg.

Duo-les of groepsles

Kinderen en jongeren kunnen kiezen voor duo-les. Bij duo-les heb je samen met één andere leerling les op een dag en tijdstip die de docent met jullie afspreekt. Duo-lessen vinden wekelijks plaats en duren 30 minuten. Volwassenen kunnen voor groepsles kiezen: les in een klein groepje (2 tot 4 personen), op een dag, tijdstip en frequentie die jullie uitkomt. Een groepsles duurt 15 minuten per persoon (dus 30 minuten bij 2 personen tot 60 minuten bij 4 personen). Deze groepslessen zijn op niveau B t/m D (enige ervaring tot vergevorderd). Wil je als beginner een groepsles volgen, zoek dan in het cursusoverzicht naar Groepsles voor beginners.

Individuele les

Bij individuele muziekles krijg je in je eentje les, op een dag en tijdstip die je met de docent afspreekt. Vanaf 11 jaar kan je kiezen of je iedere week een individuele les wilt volgen, of één keer in de twee weken. Voor kinderen die net beginnen met muziekles (van 6 t/m 10 jaar) adviseren wij een wekelijkse les in verband met hun leerproces en is een tweewekelijkse les geen vast onderdeel van ons lesprogramma. Individuele lessen duren 25 of 30 minuten, afhankelijk van je leeftijd en lespakket.

Knipkaart

Je koopt een knipkaart voor vijf of tien lessen van 30 minuten, en zet deze kaart – in overleg met de docent - in op een moment dat het jou uitkomt.

Proefles

Een eenmalige muziekles van 30 minuten bij een docent, om uit te proberen of je meer lessen in dit instrument of zangles wilt gaan volgen bij de Lindenberg.

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps