Danscursussen voor jong en oud

Expressie, podiumpresentatie en vakgeschoolde docenten. De balletvloer op in mooie studio's en professionele theaterzalen, dat is dansen bij de Lindenberg!


Lees meer

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

52 cursussen gevonden

Filteren

Over onze danscursussen

De Lindenberg heeft danscursussen voor alle leeftijden en in allerlei vormen en maten: van Flamenco tot Modern, van Klassiek tot Streetdance, van Tapdance tot de stoere cursus Boys Time. Je krijgt les van kunstvakgeschoolde docenten. Alle cursussen (met uitzondering van Peuterdans) doen mee aan de grote dansvoorstelling in onze Lindenbergzaal.

Dansles voor alle leeftijden

De allerkleinsten beginnen met Peuterdans en kunnen doorstromen naar Kinderdans. Vanaf 6 jaar leren kinderen bij Streetdance, musicaldance de eerste basistechnieken van streetdance en musicaldance. Tot je 18e zijn er verschillende mogelijkheden om met leeftijdsgenoten te dansen. Ben je 16 jaar of ouder, dan dansen bij de Lindenberg jongeren en volwassenen samen. Onze cursussen zijn ingedeeld in verschillende niveaus, oplopend van A (beginners) t/m D (vergevorderden). Speciaal voor 35+ en 55+ bieden wij cursussen die zijn afgestemd op de mogelijkheden van het lichaam in die leeftijd.

Korting

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Het actuele cursus- en theateraanbod loopt tot de zomer.
Op 1 juni komen de voorstellingen en cursussen die vanaf september starten online.
Houd de website in de gaten.