« overzicht

Jouw eigen voorstelling op de planken

Verwachtingsvolle gezichten, een lach, ingehouden ademhalen, tranen (met tuiten), de beleving, de ontlading, het applaus… Een zaal vol mensen die speciaal naar jouw voorstelling komen of bezoekers die zich vermaken, onderdompelen, verbazen en genieten tijdens jouw festival. Zie jij het ook al helemaal voor je? Wij wel!

Zoek je een bijzondere én professionele locatie voor jouw voorstelling, concert, maar ook festival? Dan ben je bij de Lindenberg op precies de goede plek. Samen maken we van jouw voorstelling of evenement een buitengewone beleving.

Wij bieden onder meer:

 • Drie unieke theaterzalen
 • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na jouw programma
 • Professionele technische ondersteuning in licht en geluid
 • De mogelijkheid extra ruimtes te huren
 • Een aangename horecagelegenheid met café, restaurant & gezellige foyer
 • De mogelijkheid tot livestreaming
 • Goede bereikbaarheid met auto én OV

Onze theaterzalen:

Lindenbergzaal (336 zitplaatsen) - Steigerzaal (144 zitplaatsen) - Karolingenzaal (72 zitplaatsen)

Aanbod en prijs op maat

Onze programmeurs bespreken samen met jou de zaalhuurtarieven, bijkomende kosten voor technische wensen en jouw recetteopbrengsten. Zo krijg je advies op maat en een duidelijk overzicht van de kosten. Daarna beslis je pas of je de ruimte wilt huren.

Live zien welke locatie het best past bij jouw idee? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Servicepakket

Maak als amateurgezelschap en culturele instelling gebruik van ons servicepakket, inclusief:

 • Zaalhuur
 • Basistechniek & technicus
 • Kaartverkoop
 • Basispakket publiciteit

Techniek: De basistechniek, inclusief de werkzaamheden van één technicus, is inbegrepen bij de culturele zaalhuurprijs. Extra faciliteiten als zendermicrofoons, beamers, een vleugel, rookmachines, et cetera zijn niet bij de prijs inbegrepen. Onze programmeurs informeren je graag over de kosten van deze extra’s.

Kaartverkoop: De kaartverkoop voor je voorstelling verloopt via onze kassa en website. Wil je dit toch anders organiseren? Informeer naar de mogelijkheden.

Publiciteit: Ons publiciteitspakket bevat een vermelding van jouw voorstelling, concert of evenement op onze website. Ook nemen we je mee in het agenda-overzicht dat naar diverse media wordt verstuurd.

Doe-het-zelf

Heb je nog wat meer hulp nodig om jouw creatieve idee op poten te zetten? Dan is jouw concept misschien geschikt voor ons meemaakpodium Doe-het-zelf. Bij Doe-het-zelf ondersteunen we je bijvoorbeeld met de opzet, de organisatie, budget of planning of het faciliteren van je activiteit met zaal, techniek, materiaal en werkbudget, of we helpen je jouw concept inhoudelijk uit te bouwen. Lees meer over Doe-het-zelf

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.