Receptie

Heb je iets bijzonders te vieren? Een verjaardag, promotie of jubileum? Kies je voor groots, stijlvol of intiem? Bij de Lindenberg hebben we alle mogelijkheden onder één dak. We bieden verschillende ruimtes voor kleine recepties vanaf 50 personen en grotere gelegenheden van meer dan 200 personen. We zorgen voor sfeervolle aankleding en passende hapjes en drankjes.

In de ambiance van het theater

In onze feestruimtes ben je gegarandeerd van goed geluid en prachtig licht. We hebben het Lindenberg Café, de grote Lindenbergzaal met eigen foyer, of de bijzonder intieme Valkhofzaal tot je beschikking. Met spectaculair uitzicht over de Waal, het oude Valkhofpark en een eigen bar en terras.

Alle arrangementen zijn voorzien van bediening, supervisie, op - en afbouw, en gebruik van meubilair. De Lindenberg biedt op het gebied van catering heel veel mogelijkheden. Maak een keuze uit één van de vele borrelarrangementen, buffetten, walking dinners en barbecues. De Lindenberg past zich aan jouw wensen aan.

Goed bereikbaar met eigen én het openbaar vervoer

De Lindenberg is niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand

Neem contact op!

Heb je andere wensen? Bespreek ze met ons! Wij zijn sterk in maatwerk. Bel 024 327 39 39 of stuur een mail naar verhuur@delindenberg.com.

Referenties

Lees wat onze klanten zeggen over ons zeggen op de pagina referenties.