Feest

Vier jouw bijzondere moment

Heb je iets bijzonders te vieren? Ga je trouwen, promoveren, wil je een receptie houden, een bedrijfsfeest of heb je een andere goede reden om eens flink uit te pakken? Vier jouw moment! Waar gedanst kan worden én gelegenheid is voor een persoonlijke boodschap. De Lindenberg heeft alles wat je nodig hebt onder één dak.

In de ambiance van het theater

In onze feestruimtes ben je gegarandeerd van geweldig geluid en prachtig licht. We hebben het Lindenberg Cafe, de grote Lindenbergzaal met eigen foyer, of de bijzonder intieme Valkhofzaal tot je beschikking. Met spectaculair uitzicht over de Waal, het oude Valkhofpark en een eigen bar en terras.

Uitgebreide catering voor diverse prijsklassen

De Lindenberg biedt op het gebied van catering heel veel mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Maak een keuze uit één van de vele borrelarrangementen, buffetten, walking dinners en barbecues. De Lindenberg past zich aan jouw wensen aan.

Goed bereikbaar met eigen én het openbaar vervoer

De Lindenberg, het cultuurhuis van Nijmegen, is niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar, zodat je gasten niet hoeven na te denken over dat extra glaasje.

Kom kijken!

De Lindenberg nodigt je van harte uit voor een rondleiding.

Bel 024 327 39 39 of mail verhuur@delindenberg.com.

Referenties

Lees wat klanten over onze diensten zeggen.