« overzicht

Vier jouw bijzondere moment

Ga je promoveren, wil je een receptie houden, een bedrijfsfeest of nieuwjaarsborrel of heb je een andere goede reden om eens flink uit te pakken? Vier jouw moment! Bij de Lindenberg hebben we alle mogelijkheden onder één dak. We bieden verschillende ruimtes voor kleine recepties vanaf 50 personen en grotere gelegenheden van meer dan 200 personen. We zorgen voor sfeervolle aankleding en passende hapjes en drankjes.

In de ambiance van het theater

In onze feestruimtes ben je gegarandeerd van geweldig geluid en prachtig licht. We hebben het Lindenberg Café, de grote Lindenbergzaal met eigen foyer, of de bijzonder intieme Valkhofzaal tot je beschikking. Met spectaculair uitzicht over de Waal, het oude Valkhofpark en een eigen bar en terras. Bekijk het complete overzicht met alle zalen en hun capaciteit.

Culinaire arrangementen

Maak een keuze uit één van de borrelarrangementen, buffetten of andere arrangementen. Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk onze pagina met culinaire arrangementen.  

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zalencapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
» Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.