Presentatie

Presentaties en lezingen

Geef een presentatie of lezing in een creatieve setting

De Lindenberg is een stijlvolle en inspirerende locatie voor elke vorm van presentatie en lezing. De Lindenberg beschikt over 3 theaterzalen, 4 vergaderzalen, het theatercafé en diverse multifunctionele ruimtes voor workshops. De Lindenberg biedt een fullservice oplossing in een bijzondere, creatieve omgeving.

Uitstekende faciliteiten

  • perfect geluid en licht
  • gratis wifi
  • goed bereikbaar met de auto
  • op loopafstand van het openbaar vervoer / station
  • volop parkeergelegenheid in de buurt
  • alle faciliteiten in eigen huis, inclusief catering en techniek. 

Hapje en een drankje

De Lindenberg biedt op het gebied van catering heel veel mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Maak een keuze uit één van de vele borrelarrangementen, buffetten en walking dinners.

Bekijk onze brochure en maak een keuze uit één van onze voordelige arrangementen. Alle arrangementen zijn voorzien van bediening, supervisie, op - en afbouw, en gebruik van meubilair.

Neem contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 024 327 39 39 of verhuur@delindenberg.com. Heb je andere wensen die niet in ons informatieboek staan vermeld, maak ze kenbaar! Wij zijn sterk in maatwerk en denken graag met je mee. 

Referenties

Lees wat klanten zeggen over onze diensten op de pagina referenties.

 

 

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.